• Testlir av The Invisible Man

    Som tidigare utlovat kommer här en liten kort text om ett nytt spel som jag har provat. Eller det kanske inte är sprillans nytt. Spelet är The Invisible Man och det är rätt så coolt får man allt säga. Eftersom jag fortfarande inte fått mina cash på Skrill från Vera&John så har jag inte provspelat spelet med riktiga pengar ännu. Jag har bara kört spelet i demot. Jag fattar inte varför Vera dröjer så länge. Det är nu det vore behändigt om min gamla polare fortfarande jobbade på deras support så man kunde få sitt ärende avhandlat på en gång. Men nu är det som det är. Nu till the Invisible Man.

    Screen Shot 2015-05-20 at 11.42.10

    Spelet är lite mörkare och lite mer mystiskt än de vanliga lättsamma spelautomaterna. Temat är tjuv och polis vilket ger mig lite nostalgikänslor för det gamla sällskapsspelet med samma namn. Du ska försöka få den ena wilden (polisen) och den andra wilden (tjuven) att krocka med varandra. De kommer att vandra åt varandra på spelplanen när de kommer in i bilden och så länge du har dem på samma rad samtidigt så kommer de krocka. Det är lite svårt att förklara, men om de väl krockar med varandra så kommer det att resultera i att du kommer in till bonusläget. Det är här du vill vara för att det är här du kan vinna ordentliga pengar.

    Det är ett lite annorlunda spel som jag tycker är värt att spela. Grafiken är snygg (maya) och bonusspelet är riktigt kul. Grejen är dock att du måste ha en väldig tur att komma in i bonusspelet och när du väl är där måste du ha ännu mer tur. Du ska hoppas på att tjuven eller polisen dyker upp en massa gånger för att kamma hem en storvinst. Bra betyg för Invisible Mans bonusspel som är riktigt innovativt.

    Jag fick också en liten läsarfråga. Tyvärr handlade den inte om spel överhuvudtaget, utan om hur den här sidan är uppbyggd. Men eftersom jag är en bussig kille så svarar jag. Det är en vanlig gratis-sida från WordPress.org och det är bara att ladda ned. Jag är ingen expert på att bygga hemsidor men lyckades genom att googla lite stuva ihop den här sajten.

Comments are closed.